2024. május 17. - Paszkál

A válság, mint harmadik világháború

Ez a válság a harmadik világháború, amelyet azért indított "a világkormány", mert az atomfegyverek elterjedtsége miatt "nem célszerű" hagyományos háborút vívni - hangoztatta a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP)elnöke, Csurka István.
2009. március 15. vasárnap 23:18 - HírExtra
A szónok szerint a magyarságnak harmadikutas választ kell adnia a krízisre, mégpedig egyetlen megmaradt kincsünkkel, a magyar földdel: ki kell azt osztani a megművelni hajlandó, több gyermeket vállaló fiatal családok között, eközben pedig "a túlságosan nagy birtokokat meg kell szüntetni", függetlenül attól, jelenleg ki a tulajdonosuk.

Csurka ennek érdekében minden keresztény magyart összefogásra szólított fel a pár ezres, nemzeti színű, árpádsávos és MIÉP-lobogós hallgatósága előtt. Mint mondta, a magyarság "minden életlehetőségétől meg van fosztva saját életterében", miközben az ország végletesen eladósodott: amikor Antall József 1990-ben átvette a kormányzást, 22 milliárd dollárral tartozott az ország, szemben a mostani 91 milliárddal, és ma "Budapest nem magyar, inkább zsidó város".

Elfogadhatatlannak nevezte az egyebek mellett a holokauszt tagadásának szankcionálhatóvá tételét, és többször is "szájkosár-törvényként" említette az elképzelést.

"Ezúttal jól kellene már választanunk" - szabott feladatot Sütő Gábor, a MIÉP európai parlamenti listájának vezetője, aki szerint most önjelöltek helyett olyan emberekre kellene voksolni, akik már bizonyították, hogy "népünket, országunkat képviselik".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2009. március 16. 06:17
sharapova2008
2009. március 16. 06:17
Csurka elmebeli állapota súlyosbodott,antiszemitizmusa teljesen belepte egyébként is kóros agytekervényeit.Méltó társa az "őrült nő",aki a Hamaszt és Hezbollahot kívánja.Miért hagyják szabadon nyilatkozgatni ezeket az őrülteket,az utóbbit még EU-s képviselőnek is jelöli a Jobbik,pedig tartós agykezelésre szorul...!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását