2024. május 18. - Erik, Alexandra

Pályázat az EU választások kampányáról

Az európai parlamenti választások kommunikációs kampányára írt ki nyílt közbeszerzést a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség központi pénzügyi és szerződéskötő egysége. A felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
2009. március 14. szombat 09:28 - HírExtra
Az ajánlattevő feladatai: klasszikus hirdetések megjelentetése megyei napilapokban, valamint női és családi hetilapokban, online hirdetések megjelentetése a 18-25 év közti fiatal célcsoportoknak, illetve a zárójelentés elkészítése. A részleteket a dokumentáció tartalmazza, amit ingyen ad át az ajánlatkérő az ajánlattevőknek - olvasható a kiírásban.
Ajánlatot az tehet, akinek a 2006. és 2007. évi forgalma (nettó árbevétele) elérte - évenként - az 50 millió forintot vagy az azzal egyenértékű 166.000 eurót, a közbeszerzés tárgya szerinti nettó árbevétele pedig elérte évenként a 37,5 millió forintot vagy az azzal egyenértékű 125.000 eurót.

Az ajánlattételi határidő április 20-a.
Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes. Az értékeléskor az ár súlyszáma 30, míg a hirdetések megjelentetésének tervéé 70.
Az eredményhirdetés időpontja: április 27-én lesz, a szerződéskötés tervezett időpontja május 6. A szerződés befejezési időpontja pedig június 15.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását