2024. május 18. - Erik, Alexandra

Borzalmas! A temetésen derült ki, hogy a koporsóban nem a férj fekszik

Temetés közben fedezte fel egy brazil asszony, hogy nem halottnak mondott férje fekszik a koporsóban; az özvegy immár abban sem biztos, hogy tényleg meghalt-e az ura.
2009. március 12. csütörtök 04:40 - HírExtra
A 44 éves José Barbosa földművest TBC-s tünetekkel a múlt héten kórházba szállították az északi Araguana városban. Az orvosok halottnak nyilvánították, a holttestet koporsóba zárták, és a családnak azt javasolták, a fertőzés veszélye miatt ne is azonosítsák a halottat.
A család a temetőbe menet gyanakodni kezdett, mert túl nehéznek és túl rövidnek tűnt a koporsó a halott méreteihez képest, ezért kinyitották a koporsót, de a halott nem tűnt ismerősnek.

Az asszony, Sebastiana Cunha elmondta, hogy az ő férje magas, vékony, barna bőrű ember volt, göndör hajjal és szakállal, a holttestnek pedig világos a bőre, egyenes szálú a haja és van egy sérülés a hátán.

Az orvosok szerint a családtagok azért nem ismerték fel a férfit, mert a kórházban levágták a szakállát és a haját. Mindenesetre Cunha asszony egyelőre "eltűntnek" tekinti férjét.

A rokonok otthagyták a koporsót az utcán, de a rendőrség kötelezte őket, hogy temessék el a halottat, amíg el nem végzik a holttest azonosítását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását