2024. május 21. - Konstantin

Orbán ma kiáll az ország elé

Ma tartja hagyományos országértékelő beszédét Orbán Viktor, aki 1999 óta most tizenegyedik alkalommal elemzi az előző év eseményeit és az ország helyzetét.
2009. március 6. péntek 06:55 - HírExtra
A budai Millenáris Parkban délután négy órakor kezdődik a rendezvény, amelyen Orbán Viktor beszéde előtt Martonyi János volt külügyminiszter, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöke mond köszöntőt a mintegy 800 meghívott vendég előtt.

A Fidesz elnöke a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére először 1999-ben, miniszterelnökként tartott országértékelő beszédet, amelyet azóta minden januárban, illetve februárban, Budapesten mond el.

Ez lesz az első alkalom, hogy március elején tartják a rendezvényt, ugyanis az idén kétszer is módosítottak az időponton: először február 18-ra tűzték ki az országértékelő időpontját, majd ez a dátum február 20-ra, végül pedig március 6-ra módosult, a Fidesz elnökének nemzetközi tárgyalásai miatt.

Tavaly a Fidesz elnöke február 13-án tartotta országértékelő beszédét a Syma csarnokban. Ekkor a közelgő népszavazás volt a fő téma; a Fidesz elnöke arról beszélt, hogy a népszavazáson az igenek győzelme egy új korszak nyitánya lesz, és március 9-én Magyarország elindulhat a változás útján.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását