2024. május 8. - Mihály

Kőkemény a foci?

Andrej Arsavin, az Arsenal téli szerzeménye szerint az angol labdarúgás jóval keményebb, mint amilyennek azt ő korábban gondolta.
2009. március 5. csütörtök 07:40 - HírExtra
"Oroszországban rendszeresen néztem a televízióban a Premier League mérkőzéseit, de meg kell mondjam, a valóságban sokkal keményebb és dinamikusabb a játék" - mondta a 27 éves válogatott középpályás, aki az átigazolási időszak utolsó napján a Zenittől szerződött a londoniakhoz.

A szentpéterváriakkal UEFA Kupát és Európai Szuperkupát nyert futballista eddig három mérkőzésen szerepelt Arséne Wenger együttesében, szakértők szerint kedden a West Bromwich Albion elleni 3-1-es diadal alkalmával nyújtotta a legjobb teljesítményt, igaz gólt nem szerzett.

"Most már jó lenne minél hamarabb kapuba találni, hiszen mindenki ezt várja tőlem. Egy játékosnak sosem könnyű beilleszkedni egy új csapatba, ez alól az Arsenal sem kivétel. Türelmesnek kell lennem, és keményen kell dolgoznom, hiszen a következő szezonban a Bajnokok Ligájában akarok játszani" - tette hozzá Arsavin.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását