2024. május 18. - Erik, Alexandra

Háromnapos kampány az emberkereskedelem ellen

Emberkereskedelem elleni, három hónapon át tartó kampányt indított szerdán az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) a rendőrséggel közösen - mondta Turi András az, IRM szakállamtitkára a kampány szerdai budapesti sajtóbemutatóján.
2009. március 4. szerda 11:56 - HírExtra
Turi András hozzátette: a korábbi kampányoktól eltérően, most nem az emberkereskedelem áldozatait, hanem azokat a 25-45 év közötti férfiakat célozzák meg, akik a prostitúcióra kényszerítettek szolgáltatásait veszik igénybe.

A kampánnyal tájékoztatni akarják őket arról, hogy a szolgáltatás nyújtója nagy valószínűséggel bűncselekmény áldozata, akit kényszerítenek a prostitúcióra, és aki "nem tud kiszállni".

A kampány plakátjait és szórólapjait elsősorban budapesti, Balaton-környéki és nyugat-magyarországi Mol-benzinkutak férfimosdóiban helyezik el, és bíznak abban, hogy ezzel hozzájárulnak egy olyan szemléletátalakításhoz, amely "keresletcsökkenést" eredményez.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását