2024. május 3. - Tímea, Irma

Döbbenetes! Jáksó kicsinálja magát!

Zsíros ételekkel és rengeteg kávéval bombázza a szervezetét a műsorvezető. Hamarosan komoly gondjai lesznek.
2009. március 2. hétfő 09:39 - HírExtra
„A napokban voltam kivizsgáláson, azt mondták, ha így folytatom nem leszek hosszú életű” – mondta Jáksó László egy bulvárlapnak.

„Imádom a zsíros ételeket, pörköltet napi rendszerességgel fogyasztok. A napi nyolc kávé is természetes nálam és hajlamos vagyok éjjel kettőkor vacsorázni, nem csodálkozom, hogy ráment a májamra” – tette hozzá a népszerű műsorvezető.

Sajnálatos tény, hogy Magyarország évtizedek óta élen jár az szív- és érrendszeri megbetegedésekről készült statisztikákban. A legkomolyabb egészségügyi gondokat a rendszertelen étkezés okozza, hazánkban pedig a nők 42, a férfiak 35 százaléka felejt el rendszeresen enni.

A kamaszoknál divatba jött az állandó fogyókúra, úgy vélik: szebbek, csinosabbak, trendibbek lehetnek soványan. Ám sok fontos tényező meg sem fordul a fejükben, amivel biológiai stresszt okoznak szervezetüknek. A gyors hatás érdekében éheztetik magukat, majd aztán ezt a habzsolás váltja fel. A szakemberek szerint az ilyen életmód könnyen okozhat szívritmuszavart.

„A szándékos éhezés nagyban ronthatja az életkilátásokat, de az sem egészséges, ha egyszer eszünk, sokat. A finomított cukor és finomított liszt elhagyásával nemcsak az alakunk lesz jobb, de a betegségek is gyógyulni kezdenek. A megoldást, regenerálódást a magas rostú ételek, a mindennapi zöldség, gyümölcs bevitele és a sokféleség jelenti” – tanácsolta egy bulvárlap hasábjain Tóth Zsigmond természetgyógyász.

Magyarországon népbetegségnek számítanak a rendszertelen evésből kialakult szövődmények, a puffadás, hasfájás, székrekedés. A fiatalabb hölgyeknél emiatt a megtermékenyülés is nehezebb lehet.

Az éhezéssel lehet fogyni, de a hajkorona megritkul és a bőr kiszárad. Az ún. „jojó-effektus” miatt pedig az éhezéses szakasz után a leadott kilók a hirtelen habzsolással többedmagukkal térhetnek vissza.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását