2024. április 26. - Ervin

Villogjunk divatos pasival!

A tavasz színei a férfiruhákban megegyeznek a nőivel, csak erőteljesebb megjelenésben.
2009. február 28. szombat 13:15 - HírExtra
Most megtudhatod, milyen ruhákat kell a párunkra adnunk, ha azt szeretnénk, hogy igazán divatos és jó megjelenésű legyen szívünk választottja. Négy különböző összeállítást csodálhatunk meg, a lezsert, a sportosat, az elegánst és a trendit.

A tavasz színei a férfiruhákban megegyeznek a nőivel csak erőteljesebb megjelenésben. Anyagok tekintetében a kötött dolgok és a len lesz a legnépszerűbb, de az is igaz, hogy csakis igényes anyagokat viseljen az, aki divatos szeretne lenni. A poliésztert pedig teljes mértékben felejtsük el! A színekben a sárga, narancs, mályva, pasztellszínek és a piros minden árnyalata lesz a divat. A farmer még mindig a legnépszerűbb viselet, csak egy kicsit retrósabb, etnósabb szabásvonallal és színekkel.

Egyenes szárú nadrágot viseljen a férfi, de mindenképpen slim, vagyis szűkített fazonút. Hangsúlyosak az erős koptatások és szakadások. Az elegáns, irodai viseletre jellemző a nyújtott finom bőr cipő, a fekete, barna és szürke minden árnyalatában. A sportosabb irányzat képviselői a magas szárú vászoncipőket viseljék, melyeknek ebben a szezonban nagyon markáns az orrvonala.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását