2024. május 7. - Gizella

Szétvandálkodtak egy vidéki focisulit

Vandálok dúlták fel a kaposvári Mézga foci suli szertárát, tönkretették a mezeket, a labdákat, veszélybe került a bajnoki részvételük, pedig a többnyire hátrányos helyzetű gyerekek nagyon készülnek a megmérettetésre - közölte az MTI-vel csütörtökön klub v
2009. február 26. csütörtök 22:10 - HírExtra
Az okozott kár jelentős, az alkalmi szponzorokból élő foci suli ezzel nagyon nehéz helyzetbe került egy héttel a tavaszi rajt előtt - mondta Horváth János testnevelő tanár, a klub alapítója, aki 1996-ban határozta el, hogy olyan foci sulit alapít, amelyben az óvodáskortól kezdődően foglalkozik a gyerekekkel. Megpróbálja az alapokról elindítani saját elképzelése szerint az utánpótlás nevelését.

A foci suli fennállása óta 2000 fiatalnak adott lehetőséget a sportolásra, több mint 300 kupát és trófeát nyertek, játékosai több esetben szereztek gólkirályi és a torna legjobb játékosa címet - sorolta a klub vezetője az alapításkor három, mára azonban az országban egyedüliként működő foci suli tulajdonosa. Azt mondta, ha most nem kapnak segítséget, akkor még az esélyük sem lesz arra, hogy megmutassák tudásukat.

A klub és a szülők anyagi lehetőségei nagyon korlátozottak - vázolta helyzetüket Horváth János, aki csak abban reménykedik, hogy lesznek, akik segítenek és legalább a négy csapat pályára lépéséhez szükséges 70-80 mezre összegyűlik a pénz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását