2024. május 19. - Ivó, Milán

Ki a nyolcas ikrek apja?

DNS-teszttel kíván megbizonyosodni az amerikai nyolcas ikrek édesanyjának egykori barátja arról, hogy ő-e a gyermekek apja, de akár így, akár úgy, felajánlotta segítségét a gyermekek felnevelésében.
2009. február 24. kedd 16:41 - HírExtra
Denis Beaudoin az ABC televízió hétfői adásában mondta el, hogy a kilencvenes években, amikor három esztendeig szorosabb viszony fűzte Nadya Sulemanhoz, az ikrek édesanyjához, spermát adott neki. Erre azért került sor, mert Suleman - félrevezetve őt - azt állította, hogy petefészek-rákja van, és gyorsan kell cselekednie, ha gyermeket akar.

A januárban született ikrek anyja tagadta a televízió kérdésére, hogy Beaudoin lenne az apa, azt azonban elismerte, hogy valóban kapott tőle spermát.

Suleman mind a 14 gyermeke (a nyolcas ikrek előtt már született hat) mesterséges megtermékenyítéssel jött világra. A 33 éves egyedülálló, munkanélküli anya kijelentette, hogy a kicsik mind egy vele plátói kapcsolatban álló baráttól származnak, akit nem kíván megnevezni.

Beaudoin - akinek elvált feleségétől már van két gyermeke - mindazonáltal szeretné megtudni, mi az igazság, bár jelezte, hogy legyen vagy sem az apa, segíteni akar Sulemannak."Manapság két gyereket is nehéz felnevelni, hát még tizennégyet" - mondta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását