2024. május 10. - Ármin, Pálma

Szexbomba a királyi családban

Nem sokáig volt egyedül Harry herceg. Pár héttel azután, hogy a tanulmányai miatt szakított korábbi kedvesével, máris újra megtalálta őt a szerelem. Az új kiszemelt a szépséges énekesnő, Natalia Imbruglia.
2009. február 23. hétfő 14:59 - HírExtra
Nála több mint tíz évvel idősebb énekesnővel vigasztalódik Harry herceg. A brit trónörökös fia alig két hónappal szakítása után az ausztrál Natalia Imbrugliával jött össze a levet az énekesnő egy hete tartott születésnapi buliján, és azóta több száz SMS-t váltottak, sőt a herceg közeli barátja szerint többször találkoztak is titokban.

Natalia érett, tapasztalt nő. Tavaly vált el – szintén zenész – férjétől, Daniel Johnstól, s azóta sem mutatkozott senki oldalán, ezért különösen meglepő, hogy most Harrynek sikerült a szívébe lopnia magát.

„Harry volt Natalia partijának a díszvendége, de nem akarta, hogy felismerjék, ezért maszkban ment a jelmezbálba. Natalia le volt nyűgözve, egész este ragyogott, Harry pedig le sem vette róla a szemét. Csak egymással csacsogtak, a herceg pedig másnap majd kiugrott a bőréből, amikor SMS-t kapott az énekesnőtől. Egyelőre nem tudni, vajon csak egy gyors fellángolás van köztük, vagy komolyabbra is fordulhat a dolog” – mesélte a Daily Mail című angol újságnak Harry egy közeli barátja.

Mindenesetre a királyi család tagjainak nem lenne őszinte a mosolyuk, ha Harry mint kedvesét vezetné be az udvarba az énekesnőt. Az ausztráliai születés még nem lenne gond, hisz Harry előző barátnője, Chelsy sem Angliában látta meg a napvilágot (hanem Afrikában). A korkülönbség azonban nagyon nagy közöttük, és az sem a szól mellette, hogy elvált asszony, s ez a hagyományok szerint alkalmatlanná teszi őt arra, hogy a herceg jövőbeni partnere legyen.

Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását