2024. április 26. - Ervin

Fájdalmas búcsú a Barátok közttől

Tíz év nagy idő. Fodor Zsóka éppen ennyi ideje játszik Magyarország legnézettebb sorozatában. Már a kezdetek kezdetén megjelent esténként az otthonunkban, „mindenki Magdi anyusaként” lopta be magát a nézők szívébe. Most viszont úgy határozott,
2009. február 10. kedd 15:59 - Hírextra
A színésznő évek óta küzd egy kellemetlen betegséggel, műtötték is már, s most ismét egy időigényes kezelés vár rá.

-Régóta járok a gégészetre, néhány éve meg is műtöttek, de sajnos nem múlt el a hangszálamról az ödéma. Az orvosom már többször figyelmeztetett, hogy ha nem vigyázok, a hangom is rámehet, az pedig a munkaeszközöm – meséli - Én színpadi ember vagyok, és nagyon tudok dolgozni, ezért azt vallom, hogy nincs beteg színész, csak halott színész. Úgy érzem, most eljött az idő és döntöttem. Szeretnék végre igazán a terveimnek élni! Eddig semmire sem volt időm, most pedig mindenre lesz: sportra, nyelvtanulásra, lakáscserére, színpadi szerepekre, de legelőször is arra, hogy meggyógyuljak. Szörnyű érzés reggelente úgy ébredni, hogy vajon végleg elment-e a hangom, vagy sem. Esténként is már tiszta rekedt vagyok, ha valaki felhív telefonon, mindig azt kérdezik. Mi van, megbetegedtél? Ez nem mehet így tovább! Igenis meg fogok gyógyulni!- jelenti ki elszántan Zsóka, aki most nagy változtatásokra készül. Áll elébe a szakmai és magánéleti kihívásoknak is, ettől aztán olyan, mintha második fiatalságát élné. Egyáltalán nem titkolja a korát, sőt büszke rá, mégis jócskán letagadhatna belőle.

-Inkább mondják azt, hogy 67 évesen milyen fantasztikusan nézek ki, mint sem azt, hogy azt hitték, ötven-akármennyi vagyok, de annyinak is látszom - mondja mosolyogva - Nem vagyok hiú, sosem voltam, de most azért megdöbbentem, hogy én is öregszem, ráncosodom. Más az unokáin és a gyerekein veszi észre az idő múlását, én meg a tévében látom magamon. Most legalább majd ezzel sem kell szembesülnöm. - viccelődik Zsóka - Ezen túl igenis eljárok majd kondizni, többet törődöm magammal, mert lesz egy csomó szabadidőm. De persze azért szeretnék dolgozni is, rengeteg tervem van. Például eladom a lakásomat, színházat keresek vidéken, ahol játszhatok. Visszahúz a szívem a színpadra, érzem, hogy még sok minden van bennem. Szeretnék még meghajolni háromszáz ember előtt, látni a szemükben az örömöt és hallani a tapsvihart. Azt a boldogságot, amit akkor érez a színész, szavakkal ki sem lehet fejezni!

Zsóka már egy éve készült, hogy bejelentse, legalább nyolc hónapra mindenképpen távozik a Mátyás király térről, hogy kikapcsolódjon és - ahogy sejtette is -, egyáltalán nem örültek a hírnek, hiszen ezzel nehéz feladat elé állítja a készítőket. Mégis úgy érzi, helyesen döntött, hisz ő már eddig is sok mindent nyert az elmúlt tíz évben, rengeteg szeretetet kapott ismeretlen emberektől és kedvenc kollegáitól.

-Biztosan nagyon nehéz lesz eleinte, mindenféle szempontból. Mivel nekem nincsenek gyerekeim, bármit megvehettem magamnak, utazgathattam, nem néztem az árakat, ha vásároltam – mondja Zsóka - Bár annak ellenére, hogy lemondtam a biztos havi fixről, nem kell majd a jövőben sem nélkülöznöm, hiszen biztos anyagi hátérrel bírok.

A legnehezebb az lesz, hogy nem leszek majd a kedvenc kollegáimmal, azokkal, akiket igaz barátként szeretek. – érzékenyül el a hangja - Sokan a szívemhez nőttek a sorozatból, és a stúdióból is, mint például a sorozat fodrásza, akivel életre szóló barátságot kötöttünk. De ott van a sminkes és a stylist, akik szintén nagyon közel állnak hozzám. Hiányozni fognak a mindennapjaimból, de tudom, hogy az igaz barátok mellettem állnak és fogok még velük találkozni, ha nem is Magdi anyusként.
Forrás: star
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását