2021. október 23. - Köztársaság kikiált., Gyöngyi

Ma tárgyal a Veszprém a folytatásról

Hétfő délben tárgyal a gyászoló MKB Veszprém vezetősége és Sinka László, a magyar szövetség (MKSZ) főtitkára arról, hogy miként tudja folytatni a férfi kézilabdacsapat a hazai és nemzetközi szereplését a vasárnap hajnali tragédia után.
2009. február 9. hétfő 10:50 - Hírextra
Sinka László az MTI-nek elmondta, délelőtt utazik Veszprémbe, ahol megbeszélik, szükséges-e a program módosítása.

"A Veszprém a magyar bajnokság és kupa mellett a Bajnokok Ligájában is érdekelt, már vasárnap mérkőzése lenne. Ezen kívül sok játékost ad a válogatottnak" - tette hozzá.

A főtitkár jelezte: a nemzetközi szövetség (IHF) játékosbizottsága az MKSZ-nek küldött részvéttáviratot, amelyben mély együttérzéséről biztosította a veszprémieket.

A veszprémi klub román válogatott beállósát, Marian Cozmát vasárnap hajnalban, egy veszprémi szórakozóhely előtt szíven szúrták, a 26 éves sportoló a kórházba szállítást követően életét vesztette. A csapat másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett, de azóta már mindketten túl vannak az életveszélyen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását