2024. április 26. - Ervin

Nem kell sárm és nem kell lé

A magyar internetezők egyre kreatívabban és rámenősebben flörtölnek a neten a Windows Live Messenger lehetőségeinek köszönhetőbben - ez derül ki a Windows Live Messenger idei online Valentin-napi közvélemény-kutatásából. A Windows Live Messenger idén köze
2009. február 8. vasárnap 14:20 - Hírextra
Kiderült, hogy egyre többen használják flörtölésre az Instant Messaginget (IM). A válaszadók 49 százaléka - 16 százalékkal többen, mint tavaly - azért kedveli jobban a messengeren keresztüli flörtölést, mert így bátrabban kifejezhetik magukat, mint szóban egy valódi randevún. A válaszadók többsége szerint azért szerencsésebb a messenger, mert jobban át tudják gondolni mondanivalójukat, és nem kell kínosan hallgatniuk, ha éppen zavarba jönnek valamiért.

A Windows Live Messenger állítólag még a komolyabb érzelmek kifejezésére is alkalmasabb. Eléggé meghökkentő adat, hogy a válaszolók közel egyharmada (33 százalék) elismeri: ezt a szolgáltatást használta az első "szeretlek" kimondására is, éppen azért, mert a gátlásokat könnyebben feloldja, ha nincs jelen fizikailag az illető partner.

Ugyanakkor sokan a romantikus érzelmek mellett az erotikus vágyak kifejezésére is alkalmasabbnak találják a messengert vagy más chatprogramokat. A megkérdezettek 21 százaléka bevallotta, hogy már kipróbálta az online erotikát, több mint egynegyedük (26 százalék) vett részt pikáns videobeszélgetésben a webkamera segítségével és 40 százalékuk oszt meg erotikus fotókat ismerőseivel. A hazai felhasználók "szókimondóbbá" váltak a neten, ugyanis a válaszadók 41 százaléka állította, hogy előfordult már, hogy a Windows Live Messengeren a "kevésbé irodalmi" szókincset is használtak.

Emellett a poligámiát is elősegítik a chatprogramok: a körkérdés eredménye szerint a válaszolók csaknem fele (47 százalék) már használta a messengert arra, hogy titokban egyszerre több partnerrel is flörtöljön.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását