2024. április 29. - Péter

Ilyen lelkiállapotban nem lehet játszani

Ilyen lelkiállapotban nem lehet kézilabdázni, a dolgok jelen állása szerint a játékosok nem is akarnak mérkőzni szombaton Veszprémben, a Bajnokok Ligája (BL) középdöntőjében a spanyol Ademar Leonnal - mondta Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém KC társadalmi
2009. február 8. vasárnap 14:10 - Hírextra
"Speciális szabályok vannak, most azt tanulmányozzuk, hogy egyáltalán lehet-e és hogyan mérközést halasztani a BL-ben" - mondta a klubelnök, megjegyezve, hogy a mérkőzéssorozattól visszalépni nem lehet, de ez náluk "nincs is benne a pakliban". Egyelőre a csapatnak nincs is irányítója, hiszen Nikola Eklemovics hosszabb ideje sérült már, a vasárnap hajnali bűncselekmény helyszínén pedig rendkívül súlyos fej- és szemsérülést okoztak a másik irányítónak, Zarko Sesumnak.

Hajnal Csabát, a klub ügyvezető igazgatóját annyira lesújtotta a hír, hogy csak azt ismételgette "tragédia, rettenet, ez hihetetlen". Az igazgató végül annyit mondott elérzékenyülva: a 212 centi magas óriás, Mariam Cozma egy végtelenül jámbor, kedves, nagy "gyerek" volt, egy légynek sem tudott volna ártani. Ivan Pesic, a 20 éves kapus pedig olyan csendes, szerény fiú, hogy fél év alatt talán háromszor hallottam megszólalni - mondta az igazgató.

Magyarádi Péter, a veszprémi klub gazdasági elnöke annyit jegyzett meg az MTI-nek, hogy Illyés Ferenc, a csapat átlövője rendkívül rossz lelkiállapotban van, ő volt az ugyanis hajnalban, aki a mentők kiérkeztéig a kezében tartotta a szíven szúrt Marian Cozmát.

Vasárnap 19 órakor a Veszprém Arénánál fáklyás gyászmenet lesz, és megemlékezést tartanak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását