2024. május 5. - Györgyi

Forróságban friss, egészséges sárgadinnye!

A sárgadinnyének június és szeptember között van hazánkban a szezonja, így most mindenféle finomság készíthető belőle.
2009. augusztus 10. hétfő 18:29 - HírExtra
Az édes, lédús termésből rengeteg étel készíthető, ennek ellenére kevesen tudják, hogy milyen egészséges. Rengeteg ásványi anyag, vitamin és nyomelem található meg benne.

A pozitív hatásokat a népi gyógyászat már több mint négyezer éve ismeri. Gyulladáscsökkentőként, lázcsillapítóként is használják, amellett, hogy nagyon ízletes. Vékony- és vastagbélgyulladás esetén kimondottan kedvező a fogyasztása.

Forrás: HirExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását