2024. május 2. - Zsigmond

Zombik fenyegetik az utak biztonságát!

A biztonsági öv összetartja a családot, a gallyrács pedig nem csak a fényezést, de a szélvédőt is óvja a szórványosan fel-felverődő, oszlófélben lévő testrészektől. Az elmúlás különböző fázisaiban fel-alá csoszogó útakadályok (nem, nem az alulfizetett köz
2009. február 5. csütörtök 14:25 - Biga
Olybá tűnik Obama nem csak a levegőbe beszélt, amikor változást ígért szerte az amerikai polgárok mindennapjaiban. Ezúttal Illinois, Indiana és Texas államokat özönlötték el a zombik. A munkába tartó reggeli autósok jól teszik, ha fokozottan odafigyelnek az agyvelőjükre, mielőtt az egyik piros alatt, virág és újság kínálgatás helyett, valaki rárabolna a szaftos csemegére. Amennyiben hagyatkozhatunk személyes jóslataimra, masszívan meg fog csappanni a méltán legendás fánkpiaci részesedés.

Tréfát félretéve (vagy pont elővéve), néhány vicces kedvű kópé napok óta hekkeli több államban az elektronikus útjelző táblákat. A reggeli csúcs közepén, az általában forgalomelterelést vagy útakadályt jelző kivetítők feliratát olyasmikre cserélik ki, hogy „Pálya zár, zombik haladnak át”; „Zombik, fuss!”; vagy a klasszikus „Zombi frekventált övezet”. Nem csak a Resident Evil tematika hódít, az indianai Hamilton megyében valamelyik marha John Hammond imitátor raptor veszélyre hívja fel a figyelmet.

A dologban az egyik legszebb, hogy az elkövetőknek még csak nem is kell holmi „emájtís” szuperpocoknak lenniük, mivel a jalpnik.com-on minden érdeklődő kedvére utána járhat, hogyan kell az út menti szerkezeteket viccesbe kapcsolni. Bár az oldal több ízben felhívta már a majd’ 2,6 milliós olvasótáborát, hogy eszükbe ne jusson a trükköket élesben kipróbálni, azok szemmel láthatólag a terepre kívánkoznak. Ez valahogy, annyira de annyira amerikai…

Ahogy várható volt, ez a kis "elméncsség" egy csipetnyi mosolyt sem lopott a zordon Közeg élőhalott szívébe. A hivatalos rendőri jelentés szerint bár a hekkelések hasznosak is lehetnek, mivel a biztonsági rendszer be nem foltozott részeire mutathatnak rá, azonban komoly veszély források is, mivel a táblákon a randalírozó dinoszauruszok és zombik helyett valami fontos figyelmeztetésnek kellene lennie. Az elkövetőkre 250-5000 dolláros büntetés, vagy egy évig terjedő szabadságvesztés is várhat.
Forrás: hirextra/news.yahoo.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását