2024. május 2. - Zsigmond

Durva! Nemi szervébe akart belevágni az énekesnő

Nem könnyű a sztárok élete. Főleg, ha túl hamar jutnak, túl magasra. A siker és hirtelen jött hatalmas gazdagság a gyengébb lelkületűeket hamar a padlóhoz vágja. Így történt ez Amy Winehouse-zal is. A brit énekesnő teljesen begőzölt: saját magát is csonkí
2009. február 5. csütörtök 11:25 - Hírextra
A fiatal és sikeres Amy Winehouseról már ország világ tudja, hogy drogos. A kábítószer függőségben szenvedő énekesnőről az egyik barátja tálalt ki a brit Daily Mail lapnak. Elárulta, mikor Amy barátját, Blake Fielder-Civilt börtönbe zárták sűrűn járt be a férfihez, ám többnyire teljesen belőve.

A börtönben a beszélőben találkozhattak, ahol Amy szexuális játékokba kezdett. Az őrök előtt levetkőzött majd magához nyúlt. Ez persze a drogtól elvarázsolt lányt egyáltalán nem zavarta. Sőt, Blake elé térdelt és szájába vette a péniszét. Az orális játékról egy őr is nyilatkozott, mint mondta, valóban látszott, hogy a lány nincs teljesen magánál.

Ráadásul a chrystal meth nevű kábítószer nem csak a lelkét vette uralma alá. A testén is borzalmas pusztítást végzett. Amy arca gennyes kiütésektől csúnyult el. Ezeket az énekesnő folyamatosan kaparta, mert azt képzelődte, hogy bogarak mászkálnak a bőre alatt. Szinte nyúzta a saját bőrét. Egyszer pedig saját nem szervét is csonkolni kezdte. Csak az utolsó pillanatban tudták kivenni kezéből a kést.

A brit lapnak Amy személyi asszisztense is mesélt. Alex Haines elmondás aszerint a sztár minden napot droggal kezdett, heti 3500 fontot költött a szenvedélyére. Mégis, mikor elfogyott és nem talált kábítószert a régi üvegekből kapargatta idegesen a szert, vagy a koszos földről szívta négykézláb a port. De Amy az evésben sem tudta hol a határ. Degeszre zabálta magát, majd kihányta az egészet.
Forrás: Bors/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását