2024. március 29. - Auguszta

Döbbenetes - Mosógépben halt meg a kislány

A négy éves kislány bújócska közben mászott bele a mosógépbe, majd 15 hónapos öccse véletlenül beindította azt. Az Orange megyei kórház sürgősségi osztályán a gyermek életét már nem tudták megmenteni, a kaliforniai hatóságok a tragikus esetet balesetnek n
2009. február 4. szerda 14:59 - Biga
Kayley Ishii-t a gép csaknem 2 percen keresztül dobálta körbe-körbe. Mialatt rémülten próbált kapaszkodni a dob bordázatába, totyogó kisöccse csodálkozva hallgatta a zörgő hangokat, majd tovább játszott a gombokkal. Kayley-t tompa zúzódásokkal, súlyos traumatikus állapotban szállították korházba, ahol néhány órán belül belehalt sérüléseibe.

Az Orange megyei Sheriff Hivatal szóvivője szerint a gép indítógombja 50 centiméternyire volt a föld felett, éppen elég alacsonyan ahhoz, hogy a gyermek kinyújtott kézzel is el tudja érni. Az üzembe helyezés egy szimpla gombnyomással történt, e típusnál még a programot sem kell előre beállítani.

Az egy éven felüli gyermekek halálának egyik leggyakoribb oka a háztáji baleset, évente több százezren vesztik életüket vagy válnak nyomorékká meghibásodott vagy rossz konstrukcióval rendelkező háztartási gépek miatt. Több mint egy millióan részesülnek sürgősségi baleseti ellátásban évente az 1-15 éves korosztályban, ám a szám akár a sokszorosa is lehet, ha ide vesszük a be nem jelentett sérüléseket is.

A leginkább fenyegetett a 0-4 éves korosztály, a háztáji balesetek listájának élén a különféle tűzesetek szerepelnek. A legtöbb tragédia elkerülhető lenne egy parányi odafigyeléssel a szülők és a gyártók részéről.
Forrás: SKY News / ROSPA.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását