2024. május 14. - Bonifác

Orvvadászokat vettek őrizetbe

Orvvadászokat értek tetten Baktalórántháza külterületén; a három férfit őrizetbe vették, ellenük lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés megalapozott gyanújával is eljárás indult - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője kedden az MTI-vel.
2009. november 3. kedd 14:51 - HírExtra
A 30 és 34 év közötti nyírgyulaji orvvadászok vasárnap este egy őzbakot és egy mezei nyulat lőttek le, amikor a közös szolgálatot teljesítő rendőrök, vadőrök és polgárőrök tetten érték őket - mondta Fedor Rita.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a három férfi a járőrök igazoltatási felszólításának nem tett eleget, az elejtett állatokat hátrahagyva gépkocsival elhajtottak a helyszínről.

Később a rendőröknek sikerült megtalálniuk a gyanúsítottakat, akiknél engedély nélkül tartott lőszereket foglaltak le. A kihallgatás során a férfiak tagadták az orvvadászat elkövetését, s a vadászatnál használt fegyver hollétéről sem nyilatkoztak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását