2024. május 3. - Tímea, Irma

Miskolc főrendőre örül, hogy megértették: nem rasszista

Elítélem a faji és etnikai alapú megkülönböztetés minden formáját, és küzdök is ellene, örülök, hogy megértették, nem vagyok rasszista - fogalmaz Pásztor Albert a posztjába vasárnap visszahelyezett miskolci rendőrkapitány az MTI-hez eljuttatott közleményé
2009. február 1. vasárnap 21:31 - Hírextra
Úgy ítélem meg, ennek a megértésnek köszönhető az a széles társadalmi összefogás, amely véleményem szerint kevésbé személyemről, mint inkább a felismert probléma megoldásának igényéről szólt - írja a rendőrezredes.

"Hálás vagyok minden nemzettársamnak: magyarnak és cigánynak, köszönöm rendőr kollégáimnak, hogy mellettem álltak, köszönöm vezetőimnek, hogy soron kívüli vizsgálat lefolytatásával segítették elő vitatott nyilatkozatom összes körülményének tisztázását és azt a döntést, hogy visszahelyeztek beosztásomba, így továbbra is az emberek biztonságáért szolgálhatok" - fogalmaz közleményében a főrendőr.

Pásztor Albert azt is közli, hogy tudomása szerint a február elsejére tervezett demonstráció célja a mellette történő kiállás lett volna. "Ez az ok azonban az országos rendőrfőkapitány úr ma reggeli személyzeti intézkedése nyomán megszűnt. Kérem, ennek tudatában fontolják meg részvételüket".
Az országos rendőrfőkapitány döntését tudomásul veszem és elfogadom, az eset tanulságait levonom, mindezekkel összefüggésben további nyilatkozatot nem kívánok tenni - zárul Pásztor Albert közleménye.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását