2024. május 12. - Pongrác

Fél erdő szakadt az utakra

A lehullott hó súlya alatt kidőlt fák és a letört ágak miatt több település megközelíthetetlen a Bakonyban; Zirc és Bakonybél között lezárták az utat - értesült a HavariaPress.
2009. január 30. péntek 08:53 - Hírextra
Csak saját felelősségükre használhatják az autósok a Bakonybél és Zirc közötti utat, mert a hirtelen lehullott hó súlya alatt kidőlt fák több helyütt veszélyes akadályokat képeznek.

Az útszakasz megtisztításán ugyan egész nap dolgoztak a tűzoltók, de újabb akadályok képződtek ott, ahol már végeztek. A hó súlya alatt villanyvezetékek is leszakadtak, emiatt Bakonybélben jó ideig nem volt áram. Az áramszolgáltató szakemberei folyamatosan dolgoznak a településen, a késő esti órákra ígérik, hogy az egész településen újra lesz villany. A nulla fok alatti hőmérséklet miatt péntek reggelre biztosan nem javul a helyzet, ezért bizonyos, hogy a távolsági buszok, melyekkel a helyiek Zircre járnak dolgozni és iskolába, nem fognak elindulni.
Forrás: havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását