2024. április 26. - Ervin

Egyszerre két pasival nyomja Liptai Claudia?

Elképesztő fordulat Liptai Claudia szerelmi életében! A színésznő házassága már úgy is romokban hever, hát miért ne jöhetne össze az exsportoló Kucsera Gáborral? Vagy már rég együtt vannak? S mi lesz Gesztesivel? Íme a részletek!
2009. január 27. kedd 11:09 - Hírextra
Induljunk ki abból, hogy Liptai Klaudia és Gesztesi Károly házasságának vége, bár ez egyelőre nem tűnik többnek holmi Bors-féle feltételezésnél. A bulvárlap információi szerint a házaspár kapcsolata akkor romlott meg, amikor Liptai férje határozott kérése ellenére elvállalta a Sztárok a fejükre estek című dzsungelceleb kalandot.

Ezek után nem meglepő, hogy egy egészen más Liptai tért vissza az afrikai szavannáról. A kivirult színésznő boldogságának azonban gátat szabott, hogy férje azóta szinte rá sem néz. Talán egy másik férfi is van a dologban?

A mindig „jól értesült” Bors szerint nem elképzelhetetlen. Ráadásul nem is akárki lehet a szerelmi háromszög harmadik csúcsán! Lábrakapott ugyanis a hír, hogy Liptai összejött Kucsera Gáborral, akivel az afrikai kalandjai, illetve a Jóban rosszban című sorozat forgatásai során melegedhetett össze. De még ez sem minden!

Kucsera Kedvese, a hihetetlenül szép kézilabdázó Tápai Szabina ugyanis nem tudja elképzelni párjáról a „félrelépést”. Főleg nem Liptaival.

- Claudia és Gábor együtt forgatott a Jóban rosszban című sorozatban, abban volt egy félreérthető jelenet – kezdte verzióját Kucsera barátnője. – Jellemző, hogy azonnal pletykálni kezdtek róluk. Gondoljanak az emberek azt, amit akarnak – folytatta a Borsnak az egyébként Dániában légióskodó, de elmondása szerint Kucserával így is remek távkapcsolatban élő szépség.

A Bors szerint azonban még akkor sem biztos, hogy Liptaiék meg tudják menteni házasságukat, ha bebizonyosodik: a Kucsera-féle szerelmi szál csak spekuláció. A tény azonban ettől még tény marad: Liptai Claudia egyre jobb formába kezd lendülni, amit nem hagyhatnak szó nélkül a bulvárlapok.

Még a végén Fekete Pákóval vagy Delhusa Gjonival is összeboronálják…
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

somipapa
2009. január 27. 18:29
Jobban talán meg sem lehetne sérteni Kucserát.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását