2024. május 19. - Ivó, Milán

A legerőteljesebb személyiség

Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője a legerőteljesebb személyiség a brit sportéletben - legalábbis így vélekedik a Times című szigetországi lap.
2009. január 25. vasárnap 07:36 - Hírextra
Százas listájának élére helyezve őt, az újság azt írta a 67 éves szakemberről, hogy "évtizedek óta formálja sportéletünket (...), nem azt nehéz megállapítani, hogy hol kezdődik az ereje, hanem hogy hol ér véget".

A lista második helyére a volt középtávfutó, jelenleg a 2012-es londoni olimpia szervezőbizottságát vezető Sebastian Coe került, míg a harmadik a másik manchesteri futballklub, a City tulajdonosa, Manszur bin Zajed an-Nahjan sejk lett.

A Chelsea orosz főnöke, Roman Abramovics a hatodik helyet érdemelte ki a Timesnál, éppen megelőzve a futballsztár David Beckhamet. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, Sepp Blatter a 20., a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) első embere, Jacques Rogge pedig a 25. lett a rangsorban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását