2024. április 28. - Valéria

Rendőrt akart gázolni a drogos sofőr

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség járőrei a Tiszaadony és Tiszavid közötti úton akartak ellenőrizni egy gépkocsit kedden délelőtt. Az autó vezetője az ’Állj’ jelzést leadó főtörzsőrmester felé kormányzott, aki csak félreugorva tudta elke
2009. január 21. szerda 20:27 - Hírextra
A rendőrök megkülönböztető jelzéssel követték a járművet. Látták, amint a kocsi lefékez, a vezető és a mellette ülő nő helyet cserélnek, majd újra elindulnak. A szolgálati gépkocsival eléjük kerülve ekkor kényszerítették őket megállásra.

A rendőrt majdnem elgázoló 30 éves tiszakerecsenyi férfi pupillái feltűnően tágak voltak, a kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt hozott. Mivel a férfit bódult állapotban történt vezetés miatt már korábban eltiltották a járművezetéstől, most gyorsított eljárásban állították bíróság elé, ahol nem jogerősen 50 nap elzárásra ítélték. A közúti veszélyeztetéssel megvalósított hivatalos személy elleni erőszak miatt az ügyészségen tettek ellene feljelentést, a kábítószer-fogyasztást a rendőrség vizsgálja.
Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását