2024. április 25. - Márk

Sok helyen csúsznak az utak

Országszerte csúszósak a fő- és mellékútvonalak, több megyében havazás vagy ónos eső nehezíti a közúti közlekedést - tájékoztatta a Magyar Közút Kht. csütörtök reggel az MTI-t. Közlése szerint jelenleg is havazik Vas megye déli részén, Zalában Keszthely,
2009. január 15. csütörtök 08:10 - Hírextra
Ónos eső akadályozza a közlekedést a Dunántúl keleti megyéiben és a Duna-Tisza közén.
Az autópályák a folyamatos síkosságmentesítés miatt hó- és jégmentesek, sónedvesek vagy vizesek - áll a Magyar Közút jelentésében.

Információi szerint a Dunántúl középső és déli részén az utak többsége hókásás, latyakos, de jeges főutakra kell számítani a Dunántúl északkeleti területén, illetve Veszprém, Tamási, Baja közelében és a Mecsekben.

A mellékutak a Kisalföldön, Zala, Vas és Nógrád megyében és a Tiszántúl északi felén hókásásak, latyakosak vagy a letaposott hótól csúszósak, a Dél-Dunántúlon és az Alföld déli megyéiben pedig sokfelé jegesek.

A csapadékos helyeken a Magyar Közút tájékoztatása szerint csökkent a látótávolság, Vas és Zala megyében helyenként csak 100-200 méter a belátható útszakasz hossza.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását