2024. április 25. - Márk

Újabb vigyorgó szöszi a tévében

A bájos és mosolygós Mariannt néhány hónapja ismerhették meg az RTL Klub nézői. Novemberben indult a Fogd a pénzt és fuss! kvízjáték, a felvételek során sok mindenbe belekóstolhatott, egy álma azonban csak most fog teljesülni.
2009. január 12. hétfő 07:46 - Hírextra
A műsorvezető hétfő reggeltől ismét kérdésekkel bombáz, ám ezúttal a Csak csajok stúdiójában.

- Nagyon szerettem a vetélkedőt, de ugye azokat előre felvettük. Minden vágyam az volt, hogy egyszer egy élő műsorban is kipróbáljam magam, és el sem hiszem, hogy ez ilyen hamar megtörténik velem. Természetesen ebből adódóan nagyon izgulok, a műsor szerkesztőit folyamatosan hívogattam, hogy biztosan fel tudjak készülni az adásokra. Nem szeretnék sokat bakizni vagy tudatlannak tűnni, Ördög Nóri azonban megnyugtatott, hogy jó kis csacsogós buli lesz az egész – mesélte mosolyogva Mariann az RTL Bulvárnak.

Mint ahogy a korábbi társ-műsorvezetők, így Mariann szintén ajánlott témákat, amik mindig is érdekelték, és bízik benne, hogy hasznos tanácsokkal láthatják el a nézőket.

- Nagyon érdekelnek a családdal kapcsolatos témák; például a családterápia. Jó lenne még több hasznos tippet kapni a szépségápolásról, egészségmegőrzésről. Olyanra gondolok, hogy miként kezeljük a száraz hajat télen, vagy bemutatni a műköröm hátulütőit. Remélem, hogy sikerül meghívni a műsorba egy álomfejtőt is. Néhány évvel ezelőtt volt egy visszatérő álmom: egy étteremben egy étellel megpakolt, hatalmas tálcát viszek, aztán egyszer csak megbotlom. Mindig erre riadtam fel. Már régóta nem álmodtam ezzel, de egy időben elég sűrűn láttam magam ilyen kellemetlen és kínos helyzetben – avatott be a műsorvezető.

Hétfőtől valószínűleg erre és még sok más érdekes kérdésre is választ kap Peller Mariann, aki egyébként ki sem látszik a teendőkből. Januárban minden héten vizsgák sora vár rá, és ha sikeresen veszi az akadályokat, néhány hónap múlva a diplomáját is kezébe veheti. Mariann még nem szövöget terveket, de mindenképpen szeretne a tévénél dolgozni, szívesen kipróbálná magát a háttérben, de ahogyan ő is fogalmazott, nagyon szeretne képernyőn maradni.
Forrás: netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását