2024. május 4. - Mónika, Flórián

Biztos baleset?

Dél-Szibériában, az Altáj-hegység Fekete-hegy nevű térségében megtalálták vasárnap a Gazprom orosz állami energetikai vállalat helikopterét, amely 11 emberrel a fedélzetén pénteken tűnt el. A katasztrófában heten meghaltak.
2009. január 11. vasárnap 17:34 - Hírextra
A Gazpromavia légitársaság gépe Bijszk repülőteréről szállt fel, és állítólag vadászkirándulásra vitte volna az utasait. A roncsokat vasárnap dél körül találták meg a mentők az isten háta mögötti hegyvidéken, ahol a hőmérséklet mínusz 35 fokig süllyedt az éjszaka.

Az áldozatok között van Alekszandr Koszopkin, a parlament alsóházi tagja, Dimitrij Medvegyev elnök teljhatalmú képviselője az állami dumában. Őt még Vlagyimir Putyin korábbi elnök bízta meg ezzel a feladattal, és Medvegyev is jóváhagyta a személyét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Gary
2009. január 11. 18:25
Tisztelettel: Gary Halfton
Gary
2009. január 11. 18:23
Egészen biztosan nem baleset, hanem szándékos és kitervelt balesetokozás! Méghozzá a jövő eseményére szolgáló információ megsemmisítésére szolgált. Ilyen krízis és kényes helyzetek esetén nem szoktak véletlen dolgok történni. Mindazon által akkor sem, hogyha az emberek idegesek és túlfűtöttek érzelmileg a kialakult problémák miatt. Még jobban oda figyelnek ennek ellenére a dolgokra, mint egy szokványos hétköznapi esetben. Egyre veszélyesebb a helyzet, csak senki nem veszi észre. Az emberek nem a realitásnak élnek, hanem a médiák befolyásoltsága alatt. A médiákban, pedig elsődleges hírzárlat van egész Európa szerte, főleg Oroszország és Ukrajna felöl. Itt nem holmi egyszerűnek tűnő Gázcsapok, elzárásról van szó, hanem komoly politikai és társadalmi problémákról, melynek megoldása várhat magára. Ezt tekinthetjük egy figyelmeztetésnek és ürügynek. Az igazi probléma nem innét kezdődik, sokkal mélyebb szálakhoz vezethető vissza. Néhány helyen próbálom felhívni a figyelmet, hogy mi a valódi probléma okozója és álláspontja, de úgy érzem, ezt mindhiába teszem. Nem akkor kell ,,kapcsolni'' mikor már megtörténik egy probléma, válsághelyzet, vagy katasztrófa, hanem előtte, hogy hogyan lehetne azt megakadályozni. Sajnálom, hogy figyelmen kívül hagyják fontosnak ígérkező jegyzeteimet, mert úgy érzem hogy ennyi erővel a szobám falára is felírhatnám azokat!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását