2024. április 23. - Béla

Vanda lábai

Stílusa sokakat véleménynyilvánításra ösztönöz a világhálón és az utcán is. Dombovári Vandával minden ébredés vidám a Reggeliben. A mosolygós, barátságos műsorvezető nap mint nap egyedi frizurával és feltűnőbbnél feltűnőbb ruhákban pompázik a műsorban.
2009. január 10. szombat 09:00 - Hírextra
Vanda elárulta, hogy nem a stylistok segítségével saját ízlésvilágát igyekszik tükrözni a rajta látható összeállításokkal.

- Kifejezetten kérem, hogy – ha lehet – színes ruhákba öltöztessenek. A ciklámen, a zöld, a citromsárga és a piros színek a kedvenceim, és ha mégis úgy adódik, hogy feketét veszek fel, akkor egészen biztosan megbolondítom valami mintával vagy virággal – mesélte az RTL Bulvárnak.

A műsorvezető stílusa nem változott sokat ifjú kora óta. Nem igazán érdekli a divat, és nem akar megfelelni az aktuális trendeknek. Ha valami megtetszik neki, azt megvásárolja, és leginkább arra ügyel, hogy a személyiségéhez illő ruhadarabokat válasszon.

Vanda a hétköznapi életben is hasonlóan öltözködik, mint a Reggeliben. Imádja a nagy fülbevalókat és nyakláncokat, sőt, harisnyából egész gyűjteménye van otthon. Ügyel a változatosságra, de a szoknya-nadrág párharcban nála az esetek 90 százalékában utóbbi marad alul.

- Már gyermekkoromban is megküzdöttünk reggelenként a szüleimmel télvíz idején, mert nem voltam hajlandó bélelt nadrágot felvenni, hanem mindig pörgős szoknyában akartam az oviba menni. A helyzet pedig azóta sem változott.

A műsorvezető haját minden reggel Hajas László csapata készíti el, így azok a kreációk közös megegyezéssel születnek. Sőt, még Csonka András is bele-beleszól Vanda frizurájába, neki ugyanis szögegyenes, kivasalt hajjal tetszik legjobban kolléganője. Vanda inkább az aszimmetriára és a göndör, bolondos loboncra szavaz, de néha eleget tesz András kérésének is.

Egyedi, bohókás megjelenése természetesen nem marad megjegyzések nélkül. Mint mondja, leginkább a nőkre jellemző, hogy megállítják őt az utcán, hogy egy-egy műsorban viselt ruháját megdicsérjék, de a minap néhány komoly beosztásban lévő férfi szólt elismerően a Reggeliben látott harisnyáiról.

Az internetes fórumokon se szeri, se száma a Vanda-témában indított topikoknak, ráadásul néhány rajongó kifejezetten a lábai számára hozott létre gyűjtőtopikot. A műsorvezető elárulta, hogy négy éve olvasott először és utoljára névtelen internetes véleményt önmagáról, de mivel érzékeny lélek, úgy döntött, inkább kizárja az életéből ezt a véleménynyilvánítási formát.

- Meglepő, de a mai napig kapok postai leveleket. Ezekben általában a pozitív visszajelzések találnak meg, mint ahogy az internetes fórumokon gyakran a negatívak. Ezeket már nem olvasom, mert úgy gondolom, hogy név nélkül bárki bármit írhat. Szemtől szemben sokkal egyenesebb véleményt formálni.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását