2024. május 5. - Györgyi

Szili Katalin vezeti az MSZP-listát?

A Magyar Hírlap szocialista forrásból származó információja szerint Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke és Kovács László uniós adóügyi biztos is esélyes lehet arra, hogy az MSZP európai parlamenti listáját vezesse.
2009. január 10. szombat 09:57 - Hírextra

Vezető szocialista politikusok a lapnak egybehangzóan azt állították, hogy Gyurcsány Ferenc valószínűleg szívesen látná, ha a pártelnök-kormányfő belső ellenzékeként elkönyvelt Szili Katalin inkább a határokon kívül, az Európai Parlamentben politizálna tovább. Egy vezető szocialista politikus ugyanakkor azt mondta, hogy a 2010-es költségvetés elfogadásához minden voksra égető szükség lesz, ezért nem tartja valószínűnek, hogy Szilit "kiengedik" Brüsszelbe. Vagyis a listavezetést vállalhatja, de biztos, hogy a választás után a helyét át kell adnia.

Forrásaink úgy látják - írja a szombati Magyar Hírlap -, hogy a szakmaiság és a tapasztalat szempontjából inkább Kovács László volna alkalmas a lista vezetésére. A kampány médiavitáiban is a szocialista uniós adóügyi biztos képviselhetné meggyőzőbben a pártot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gyuriatyus
2009. január 10. 16:23
Biztos hogy különbséget kell tenni a barna és a vörös fasiszták közt. Hitler jugend vezető milyen beosztást tölthetne be most Németországban?
bocs
2009. január 10. 15:08
Útban van a Szili.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását