2024. május 6. - Ivett, Frida

Nem indulatból öltek Csepelen

A budapesti rendőrfőkapitány, Tóth Gábor szerint valószínűleg nem indulatból gyilkoltak Csepelen - hangzott el az ATV pénteki Egyenes beszéd című műsorában a televízió tájékoztatása szerint. A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában szerda este lőt
2009. január 10. szombat 07:11 - Hírextra
A rendőrség a gyilkossággal az előzőleg sikkasztás miatt elbocsátott gazdasági igazgatót és a biztonsági őrt gyanúsítja.

Tóth Gábor az Egyenes beszédben azt mondta, hogy a beszélgetés utolsó mondatait hallva elképzelhetetlenek tűnt, hogy gyilkossággal végződjön a diskurzus, amely a két gyanúsított részéről valószínűleg színjáték volt. Az egyik gyanúsított, a fegyvert használó és önmagát is megsebesítő őr nem tett vallomást. A másik, az iskola gazdasági igazgatója azonban a helyszínelők által begyűjtött bizonyítékok hatására beismerte a gyilkosságot, és valamennyi részletéről beszélt. Tóth Gábor szerint több adat arra utal, hogy nem indulati bűncselekményről van szó, azaz a gyanúsítottak számolhattak azzal, hogy végső esetben ölni fognak - hangzott el az ATV műsorában.

A Budai Központi Kerületi Bíróság nem jogerősen pénteken helyezte előzetes letartóztatásba a csepeli kettős gyilkosság mindkét gyanúsítottját szökés, elrejtőzés, a bizonyítékok eltűntetésének veszélye miatt.

A szerda este elkövetett kettős gyilkosság kapcsán D. Gábort, az iskola 36 éves gazdasági igazgatóját és K. Tamást, az iskola 52 éves dolgozóját több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítja a rendőrség. Mindkettőjüket sikkasztás gyanúja miatt bocsátották el az iskolából a gyilkosság napján.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását