2024. május 21. - Konstantin

Újévi döntetlen

A magyar válogatott 23-23-as döntetlent játszott a házigazda cseh csapat ellen az Újévi Kupa férfi kézilabdatorna nyitó mérkőzésén. A viadalon résztvevők közül csak a cseh együttes nem tagja a jövő hét végén kezdődő horvátországi világbajnokság mezőnyének
2009. január 9. péntek 19:36 - Hírextra
2. forduló (Plzen):
Magyarország-Csehország 23-23 (14-10)
-------------------------------------

Az első nap két győztesének összecsapásán eleinte a magyarok góljaira rendre érkezett válasz, majd a félidő derekán sikerült meglépni (10-6). A hazaiak időt kértek, de így sem tudtak felzárkózni, pedig védekezési stílust váltottak, míg a remekül lövő Nagy László külön őrzőt kapott.

A második félidőben a korábbinál sokkal szervezettebb lett a csehek játéka, fokozatosan ledolgozták hátrányukat, majd fordítottak is. A 46. percben, 20-18-as hazai vezetésnél Hajdu János szövetségi kapitány időt kért. Őrült rohanás vette kezdetét, az 55. percben jött az egyenlítés (22-22), ehhez kellett Puljezevics több bravúrja is a kapuban. A végén volt esély a győzelem megszerzésére is, ám támadó szabálytalanság miatt az utolsó akció a cseheké volt, akik nem éltek a lehetőséggel.

A magyarok szombaton Prágában a szlovákok ellen lépnek pályára, akikkel azonos csoportban szerepelnek a horvátországi vb-n.

Később:
Lengyelország-Szlovákia 18 ó

Csütörtökön játszották:
1. forduló (Plzen):
Magyarország-Lengyelország 30-27
Csehország-Szlovákia 26-22

A további program:
szombat, 3. forduló (Prága):
Magyarország-Szlovákia 13:30 ó
Csehország-Lengyelország 15:30 ó
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását