2024. május 3. - Tímea, Irma

Beteg a miniszter lánya

Gráf József földművelésügyi miniszter lánya súlyos depresszióban szenved, melynek kialakulásában többek között gyermekkori trauma is szerepet játszhatott. A betegségből csak közös családi összefogással lehet kigyógyulni.
2009. január 9. péntek 18:39 - Hírextra
Gráf József földművelésügyi miniszter lánya súlyos depresszióban szenved, melynek kialakulásában többek között gyermekkori trauma is szerepet játszhatott. A betegségből csak közös családi összefogással lehet kigyógyulni.

A szakemberek szerint a nők csaknem 80 százalékánál jelentkezik a kismama-depresszió közvetlenül a szülés után. Az általános érdektelenség és szorongás állapotába került nőnek antidepresszánsok szedését és pszichoterápiát ajánlanak a szakemberek, azonban ezek hatástalanok maradnak, ha a családtagok nem segítenek.

A szülés utáni „magamra hagyatottság” érzését sok kismama ismeri, de eredményesen csak stabil családi háttérrel és erős lélekkel lehet. Gráf Csilla és férje – az ismert humorista – Maksa Zoltán házassága is mélypontra került a feleség depressziója miatt. A betegség kialakulásában a családban történt halálesetek, Zoltán munkahelyi problémái mellett szerepe lehetett annak, hogy Csilla lelkileg sebezhetővé vált. Az állapota olyannyira megromlott, hogy otthagyta munkáját, nem foglalkozott a körülötte lévő emberekkel, sőt a legutóbbi időben már önmagával sem. Zoltán próbál a segítségére lenni, de számára úgy tűnik: minden elvesztett.

Talán segíthetne Csillán, ha az édesapja mellette lenne és segítené. Ő a sajtó megkeresését eddig elutasította, arra hivatkozott, hogy a probléma családi ügy és nem tartozik a nyilvánosságra, így ő sem akart többet mondani. A lányával amúgy gyakran találkozó miniszter feltehetőleg persze segíti lányát, de ezt nem a közvélemény bevonásával akarja megvalósítani.
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását