2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Draskovics megdicsérné a rendőröket

Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter szerint elismerés és dicséret illeti a rendőrséget azért, hogy ilyen gyorsan felderítették a szerdai csepeli kettős gyilkosságot és elfogták a gyanúsítottakat - erről a tárcavezető az MTI-nek nyilatkozo
2009. január 8. csütörtök 13:32 - Hírextra
"Úgy gondolom joggal megnyugtatja a közvéleményt, hogy a rendőrség teszi a dolgát és képes arra, amire hivatott: biztonságot és nyugalmat teremteni a polgároknak" - fogalmazott a miniszter, aki telefonon személyesen is gratulált a nyomozás vezetőjének és rajta keresztül kollégáinak.

Draskovics Tibor szerint nem számíthatunk arra, hogy minden súlyos bűncselekmény esetében ilyen hihetetlen gyorsasággal eredményre lehet jutni. De - mint mondta - az általa is támasztott követelmény a rendőrséggel szemben az, hogy az ilyen eseteknek a lehető leggyorsabban igyekezzenek a nyomára jutni és erről az embereket tájékoztatni. Ezt alátámasztandó hozzátette: az emberek joggal várják azt, hogy ne lehessen következmények nélkül - különösen nem súlyos - bűncselekményeket elkövetni.

A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában szerda este két férfit lőttek le; a csepeli önkormányzat csütörtökön megerősítette azt az előző napi információt, amely szerint Takács József, az intézmény igazgatója és helyettese, Papp László a gyilkosság áldozata.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályvezetője és a főkapitány bűnügyi helyettese csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be, hogy elfogták a kettős gyilkosság gyanúsítottjait: az intézmény gazdasági igazgatóját és biztonsági őrét, akiket szerdán sikkasztás gyanúja miatt bocsátottak el az iskolából. Közlésük szerint a brutális, kivégzésszerű bűncselekmény hátterében egyértelműen munkahelyi konfliktus állt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását