2024. május 13. - Szervác, Imola

16-an utaznak

Szerdán 16 játékossal utazik el a jövő pénteken kezdődő világbajnokságra készülő férfi kézilabda-válogatott a csehországi Újévi Tornára.
2009. január 6. kedd 21:41 - Hírextra
Hajdu János szövetségi kapitány kedden este az utolsó tatai tréning után döntött úgy, hogy az együtt készülő 17 főből a harmadik számú kapus, Mikler Roland marad itthon.

Az Újévi Tornán sorrendben a lengyel, a cseh és a szlovák együttessel találkozik a nemzeti együttes. Előbbi két összecsapásnak Plzen, a zárófordulónak Prága ad otthont. A szlovákokkal a vb csoportkörében is találkoznak majd a magyarok.

Jövő kedden lesz csapathirdetés, majd másnap 15 órától Tatán zártkapus mérkőzésen csap össze a magyar és a norvég válogatott. A Hajdu-csapat 16-án utazik Eszékre (Osijek), ahol az ausztrál, a román, a szlovák, az argentin és az olimpiai bajnok francia együttessel csatázik a csoportban. A folytatás Zágrábban lesz.

A csehországi tornára utazó keret:
kapusok: Fazekas, Puljezevics
mezőnyjátékosok: Iváncsik T., Gulyás, Nagy L., Mocsai, Gál, Zubai, Eklemovics, Császár, Putics, Ilyés, Iváncsik G., Törő, Harsányi, Herbert
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását