2024. június 1. - Tünde

Nem volt kiegyensúlyozott a diáklány

A meghallgatott tanúk elmondása, valamint szakértői vélemények szerint kiegyensúlyozatlan lelki állapotban volt eltűnése előtt Bretnacher Ophélie Aurelia, akit december 4-én láttak utoljára - értesült a HavariaPress.
2009. január 4. vasárnap 07:50 - Hírextra
A francia diáklány eltűnését követő rendőrségi eljárás során meghallgatott, száznál is több tanú közül többen arról számoltak be, hogy Ophélie kiegyensúlyozatlan lelkiállapotban volt eltűnése előtt. A rendőrségi vizsgálatba bevont szakértők véleménye is ezt támasztja alá.

Több meghallgatott tanú elmondta azt is, hogy meglehetősen sok alkoholt ivott a fiatal lány, mielőtt nyoma veszett. A Corvinus Egyetemen vendéghallgatóként tanuló diáklányt december 4-én látták utoljára, amikor hazafelé indult az egyik pesti szórakozóhelyről. A keresésére felállított külön nyomozócsoport a tanúk meghallgatásán kívül elemezte a köztéri térfigyelő kamerák felvételeit is, melyek alapján a lány utoljára a Lánchíd környékén járt.

A BRFK nyomozói a tűzoltóság búváraival, valamint a vízirendészettel együttműködve, többször is átvizsgálták a Duna Lánchídtól délre eső medrét, bár egyelőre nincs adat arra vonatkozóan, hogy a lány a folyóba esett volna. A tanúk - köztük azoknak, akik utoljára beszéltek vele - meghallgatása nem tudott olyan új információval szolgálni, amely közelebb vitte volna a nyomozókat a lány megtalálásához, de bűncselekményre utaló körülményre sem derült fény.

A rendőrség hivatalosan közigazgatási eljárásban, de teljes körűen - a bűncselekmény lehetőségét sem kizárva - vizsgálja az eltűnés körülményeit; továbbra is nagy erőkkel, a hétfős, csak erre a célra felállított nyomozócsoport vezetésével keresik a Budapesten eltűnt francia diáklányt.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását