2024. április 26. - Ervin

Elege lett Spanyolországból - elmegy

Mielőbb szeretné folytatni edzői pályafutását, de semmiképpen sem Spanyolországban Bernd Schuster, a Real Madrid labdarúgócsapatának egy hónapja elküldött szakvezetője.
2009. január 4. vasárnap 16:09 - Hírextra
A spanyol Juande Ramosszal felváltott német szakember erről a francia L'Équipe-nek nyilatkozott, leszögezve, hogy nagyon gyorsan el akarja feledni a királyi gárdánál eltöltött időszakát.

"Egy ilyen klubnál dolgozni, mint amilyen a Real Madrid, roppant nehéz feladat, bárki legyen is az edző. Szeretném folytatni a pályafutásomat, de mindenképpen Spanyolországon kívül, ezt az országot néhány évre magam mögött akarom tudni. A Real rengeteg energiámat emésztette fel" - jelentette ki az interjúban Schuster, aki bírálta a "blancók" szurkolótáborát, mondván, túlságosan is sokan akarnak beleszólni a futballklub dolgaiba. 

A német szakvezetőt - aki 2007. július 9-én foglalta el az akkor menesztett olasz Fabio Capello helyét a madridi kispadon - december 9-én állították fel, miután a bajnoki címvédő gárda végigbukdácsolta az új szezon első hónapjait, és bár még áll a Bajnokok Ligájában, a hazai porondon csúfos kudarcok érték mind a kupában, mind a pontvadászatban, s nagyon messzire került attól, hogy megvédje elsőségét a Primera Divisiónban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását