2024. május 2. - Zsigmond

Ki az ász a pályán?

A teniszezés nem csak nyáron élvezet. A téli időszakban a fedett pályák melegében hódolhatnak szenvedélyüknek amatőrök és profik egyaránt. Míg kint a hópelyhek harcolnak a széllel, bent ellenfelünkkel harcolhatunk a pontokért.
2009. január 2. péntek 19:32 - Pénzes Dávid
Budapest olyan sok teniszpályát rejt, hogy szinte összeszámolni is nehéz. Az alábbiakban a legnagyobbakat-legismertebbeket emeltük ki. Ezek mindegyikén megtalálhatók az alapszolgáltatások úgymint ütőhúrozás, sportszerkölcsönzés, büfé. Egy órás pályabérlés átlagban 3000 forintba kerül.



Római Teniszakadémia

A Római Teniszakadémia Magyarország első számú teniszklubja. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ma tíz salakos és egy, a US Open felületével azonos ún. Decoturf borítású pályával rendelkezik, amely egyedülálló Közép-Európában.

1994. óta professzionális versenyek szervezésével és rendezésével is foglalkozik a klub: évente 4-5 tornával szerepel a nemzetközi versenynaptárban. A különféle sporteseményeken kívül a Római Teniszakadémia az utóbbi években rendszeresen otthont ad a Magyarországi Davis Kupa találkozóknak is.

A klub néhány évvel ezelőtt exkluzív, zártkörű fitnesz létesítménnyel bővült. A többszáz céget magába foglaló klubtagság igényeit a legkorszerűbb gépekkel felszerelt edzőterem, aerobic, szauna, szolárium, pezsgőfürdő szolgálja. A nyári időszakban egy 25 m-es úszómedence is igénybe vehető.

Árak: 2600 HUF/órától

Városmajori Teniszakadémia

A teniszakadémia 1994 óta Budapest egyik legfrekventáltabb helyén a Városmajor szívében, hét korszerű téli-nyári pályával, két különféle borítással (3 salak, 4 green set) várja a teniszezni vágyókat. A téli hónapokban (októbertől – áprilisig) légtartásos sátorban sportolásra ideális hőmérséklet szolgálja a vendégek kényelmét.

Igényes öltözők, tiszta tusolók és hangulatos snack bár segíti az sport utáni kikapcsolódást. A Városmajori Teniszakadémián zártkörű és céges rendezvények lebonyolítására is lehetőség van.

BVSC Tenisz

Budapest egyik fiatalos kerületében, Zuglóban található a BVSC teniszpályája, ahol kiváló minőségű pályák szolgálják a teniszezés kedvelőit. A pályákon minden korosztály számára lehetőség van elsajátítani a tenisz alapjait, de céges és családi rendezvények lebonyolítását is vállalják. A szolgáltatások része az ütők húrozása, és tesztelése. Azok számára, akik egyedül hódolnának kedvenc sportjuknak, lehetőség van teniszpartner-szervezésre is.

Árak: Napi jegy: 2500-3900 HUF /óra
10 alkalmas bérlet: 2400-3900 HUF/óra
Szezon bérlet: 2200-3500 HUF/óra

Hungarocasing SE

A klub Erzsébeten, a Soroksári út és a Ráckevei Duna ág közötti területen található a Mediterrán lakópark szomszédságában. Ez a terület Budapest legdinamikusabban fejlődő sportközpontja. Teniszklubon kívül található itt fedett jégcsarnok és műfüves focipálya. A sportközpont kiválóan alkalmas napközbeni kikapcsolódásra-sportolásra, mert elhelyezkedésénél fogva gyorsan és könnyen bármilyen közlekedési eszközzel megközelíthető.

Teniszezéshez télen hat, nyáron kilenc pálya áll rendelkezésre. A téli idényben az első osztályú teniszpályákat modern háromrétegű drótköteles sátorral fedik be. A világítást függesztett neonfénnyel oldják meg. A telepen megtalálható egy multifunkcionális sportpálya is, ahol tollaslabdázni, kosárlabdázni és kispályás focizni lehet. A klubházban a sport shop, az öltözők és a büfén kívül megtalálható szauna, szolárium és masszázs helység is.

Mini Garros Tenisz Klub

A Mini Garros Tenisz Klub Zugló központjában, a belvárosból könnyű megközelíthetőséggel, ingyenes parkolási lehetőséggel vár minden teniszezni vágyót. Ebben az évben nyíltak meg ötödik alkalommal a paplanos rendszerű fedett teniszpályák, melyek öt játéktérrel szolgálják a tenisz híveit. Ezeket a pályákat a téli szezon alatt bevezető áron vehetik igénybe az ide látogatók. A klubban lehetőség van sportszerbérlésre illetve teniszoktatásra is.

Árak:10 órás bérlet 22 000 HUF
Pályabérlet hétvégén 3200-4200 HUF/óra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását