2024. április 29. - Péter

Dugás és a stressz

Találkoztál álmaid férfijával és ő is úgy érzi, hogy te vagy az igazi, és mindent meg akar adni neked. Azonban a pasi mégis ideges és nyugtalan az első együttlét miatt.
2008. december 28. vasárnap 12:10 - Hírextra
Nem elég hosszú, formás stb.

Az átlag péniszméret 15 cm, tettre kész állapotban. A férfiak általában először idegesek attól, hogy mit is fogsz hozzá szólni a nő, mert úgy gondolják, hogy ez minden alfája és omegája.

A legtöbb nő nem tör pálcát a férfi mérete fölött. Úgy gondolják, ha a férfi tudja más módon kompenzálni, akkor nincs azzal semmi baj, ha kisebb az átlagnál. Ilyenkor fordítsatok több időt az előjátékra, használd a kezed és a nyelved egyaránt.

Túl gyorsan élvez el

Az átlag idő, amit a férfiak kibírnak a nők hüvelyében 2-3 perc. Épp ezért érdemes váltogatni a technikát a testhelyzetet. Ez egy kis szusszanásra ad lehetőséget. Másik lehetőség, hogy megálltok egy kicsit. Mikor már a férfi érzi, hogy közel van az orgazmushoz, álljon meg egy kicsit.

A férfi hibája, ha a nem élvez el a nő

Elég sok információ áll a férfiak rendelkezésére arról, hogy mit is kell csinálni ahhoz, hogy egy nőnek orgazmusa legyen. Ez is, mint annyi minden más, az agyban dől el. Így ha e téren problémák vannak a nővel, az ő gondolatvilágát kell egy kicsit felszabadítani. Erre pedig egyedül a beszélgetés jelenthet hathatós megoldást. Kezdj mindent nagyon lassan, és csak szép fokozatosan gyorsíts a tempón.

A szex egy nagyszerű dolog, épp ezért nem is jó elfojtani különböző buta félelmekkel. Ha elhiszitek hogy menni fog, akkor működik is a dolog!!!
Forrás: www.netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását