2024. május 11. - Ferenc

Láncfűrészes őrült a kis magyar faluban!

Láncfűrésszel terrorizálta egy presszó tulajdonosát és vendégeit egy feldühödött, ittas férfi az éjszaka Ballószögön, a férfit a kiérkező rendőrök őrizetbe vették - értesült a HavariaPress. A 31 éves férfi először pénteken késő este, kilenc óra után ronto
2008. december 27. szombat 10:39 - Hírextra
A férfi tettestársa egy alkalommal meg is ütötte áldozatuk egyikét, majd amikor a kocsmáros felszólította őket, hogy hagyják abba a tombolást, a verekedő a biliárdasztalról felkapott egy biliárdgolyót, és azt a tulajdonos felé dobta, de szerencsére nem okozott sérülést. Ezt követően a két férfi elhagyta a helyiséget, de fél óra múltán egyikük ismét megjelent a presszóban, ahol egy működő láncfűrésszel kezdett hadonászni az eladótérben. Először rátámadt az egyik asztalnál ülő, fiatalokból álló társaságra, melynek öt tagja a hátsó kijáraton át menekült ki a helyiségből. Ezután az őrjöngő a láncfűrésszel több poharat, üveget és hamutartót tört össze, majd az asztalból is kivágott egy darabot. Ezután a presszó fakerítését próbálta szétvágni, de itt már elszakadt a láncfűrész lánca, így a jelenlévőknek sikerült a szerszámgépet kicsavarniuk a kezéből. A kihívott rendőrjárőrök őrizetbe vették a 31 éves férfit, aki ellen garázdaság gyanújával indult büntetőeljárás.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását