2024. április 25. - Márk

Havas nem nyugszik

Tegyék a szívükre a kezüket a kedves olvasók és úgy válaszoljanak: hiányzik Önöknek Havas Henrik? Mármint az oké, hogy a Story TV-ben 2008-ban is folytatta portréműsorát, de meg kell állapítanunk: Havas Henrik sem ugyanaz már, mint régen. Ő sem lesz fiata
2008. december 27. szombat 15:59 - Gedei Szilárd
Pedig most is éppen munka közben leptük meg. Vizsgatételekkel babrált, s hosszasan gondolkodott első válaszán is – jól megrágta, hogy mit is jelentett neki ez a fránya 2008-as esztendő.

Sokan azt hitték, hogy a Story TV szakmailag méltatlan hozzám, de kiderült, hogy végül is érdemes volt ezt a csatornát választanom. Ott ugyanis hét-nyolc percek helyett egy órás műsort csinálhattam, ráadásul portréműsort. Tehát kifejezetten jó évet hagyok a hátam mögött.

Esetleg az esztendő csúcspontja is ehhez kapcsolható?

Nem, az egyértelműen akkor volt, amikor kiderült, hogy ismét terhes a lányom, és ezúttal – három lányunoka után – fiút fog szülni.

Akkor a 2009-es éve nem lehet már rossz.

Havas utolsó műsora
A január 28-án debütált műsor "elsősorban tényfeltáró, közéleti, az embereket leginkább érdeklő aktualitásokkal foglalkozott", és a műsorvezető konfrontatív, kritikus és szókimondó személyiségére épült - állt a Story TV közleményben még januárban.
Hogy mennyire sikerült, lemérhette mindenki saját maga, aki odakapcsolt valaha is Havasra. Egyesek szerint egész jó kis műsor kerekedett Havas újabb próbálkozásából, mások azonban azt találták mondani, hogy kissé megkopott a Tanár úr régi fénye.
A legjobb persze az lenne, ha az újabb visszatérése után végleg kiderülhetne az igazság. Higgyék el, Havas ezen lesz…
Most először fogunk külföldön, Mexikóban szilveszterezni, remélem jól sikerül majd. Ami pedig a szakmát illeti, még nem tudok semmit mondani, ugyanis egyelőre még folynak a tárgyalások, hogy hol folytatom jövőre. Elég jó ajánlataim vannak. Nem akarom elkiabálni, de nagyon remélem, hogy meg tudok majd állapodni valakivel.

Ha kívánhatna valamit 2009-re, akkor mi lenne az, talán egy jó tévés szerződés?

Nem. Inkább az, hogy egészséges fiúunokám szülessen. Most ugyanis ez a legfontosabb.

Mi előre szóltunk: már Havas Henrik sem a régi. Persze így év vége felé aligha fog bárkit is a földbe döngölni, főleg műsor nélkül. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy egy új szerződéssel a zsebében ismét az a Havas lesz, aki már oly sokaknak hiányzik – Havas, aki olyan jókat veszekedett Liptai Claudiával és a vendégekkel a TV2 reggeli műsorában.

Valami ugyanis azt súgja, hogy az a várva várt unoka sem fogja eltéríteni a jól bevált útjáról a nagypapát.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását