2024. április 20. - Tivadar

Botrány és balhé a tetőfokon

Király Viktor nyerte a Megasztár negyedik szériáját, ami persze a nem neki, vagy másoknak szurkoló, és szavazó emberek szemében és lelkében azonnal nemtetszést váltott ki. Akármelyik irányból is támadják, optimista módon reagál ezekre, hiszen ő nyert.
2008. december 24. szerda 07:59 - Toportyán
A Blikkben megjelent cikk szerint Király Viktor csak magának köszönheti sikerét, melyet saját nyilatkozatával támasztanak alá. A negyedik megasztár elmondta, hogy apja nem annyira gazdag, hogy megvegyen egy egész műsort, bár „támadói” szerint sem a műsort csak a győzelmet vették meg Viktornak. Ő természetesen a családi helyzetének bemutatásával védekezik, miszerint 24 évesen még a szüleivel él, egy szobában a bátyjával, és ha sok pénzük lenne, akkor győzelem helyett saját lakásra költenék.

A Fekete Dávidnak drukkoló tömeg persze azt is sérelmezte, hogy Friderikusz Sándor nagylelkű felajánlásán kívül, ami egy ugyanolyan autó volt, mint a győztesé, a második helyezett semmit sem kapott, pedig a tehetősebb győztesnek nincs is akkora szüksége ilyesmire, mit Dávidnak.



Király Viktor eddig is maga erejéből szerzett mindent - elmondása alapján - nem a szüleitől, és ezután sem szeretné, ha másként lenne. Ő állt a színpadon, és énekelte ki magának a győzelmet. A döntő óta egyáltalán nem telnek pihenéssel napjai.

Folyton azon gondolkozik, illetve dolgozik, hogy kivel készüljön a lemez és hogyan, mindemellett még a Fenyő-koncertre is folyamatosan próbál.



A jövő évi kilátásaiba helyezte, hogy a 2009-es Kapcsolat koncertre szeretné meghívni a többi kilenc döntős megasztárost is, és szólóhelyet adna Fekete Dávidnak.

Több olvasó is jelezte, hogy manipulálták a szavazatokat, mert, aki Dávidra szavazott annak hibaüzenetet küldött vissza a rendszer. Magyar Rita, a TV2 szóvivője elmondta, hogy a hiba a Pannon rendszerében volt, és a Király Viktorra szavazók smseit sem fogadták, ezért Fekete Dávidot nem, vagy csak elhanyagolható mértékben érte kár.
Forrás: Blikk/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását