2024. április 29. - Péter

Meglepő! Puskás Peti tehetségtelen énekest alakít a legújabb filmszerepében!

Minden bizonnyal nagy sikert arat a Made in Hungária című zenés magyar film. Fenyő Iván és Vándor Éva mellett Puskás Peti is szerepet kapott a filmben. A film alapjául szolgál Fenyő Miklós élete.
2008. július 18. péntek 12:49 - Hírextra
Puskás Petit több produkcióban is láthattuk már, többek között a Casting című filmben, az 56 Csepp vér előadásban és általa a Jóban Rosszban című televíziós műsorban is napról-napra nyomon követhetik Svéd hétköznapjait.

Ám az énekes ezúttal igencsak nagy fába vágta a fejszéjét! Köztudott ugyanis, hogy Peti profi zenész, hiszen pályafutását a Megasztár című produkcióban kezdte. Mégis, a Made in Hungária című filmben a főszereplő ( Szabó Kimmer Tamás) ellenfelét alakítja, aki csak a befolyásos édesapja segítségével került a Ki mit tud? versenyzői közé.

- A szerep nagy kihívást jelent a számomra, éppen azért, mert egy degenerált, tehetségtelen fiút kell eljátszanom a filmben. Sampon ugyanis inkább lenne egy matematikus, mint egy zenész, ám a vezető beosztású édesapja akarata ellenére elindítja azon a versenyen, amire az ifjú Fenyő Miklós is benevez. Nem titok, hogy Sampon nem váltja be az édesapja reményeit - tette hozzá nevetve Peti.

A forgatás a napokban kezdődött el, várhatóan jövő tavasszal kerül bemutatásra a film.
Forrás: sztarbutik.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását