2024. május 2. - Zsigmond

Felborítottak egy mentőautót

Személyautóval ütközött, majd ennek következtében felborult egy mentőautó Budapesten a XI. kerületi Hamzsabégi és Bartók Béla út kereszteződésében hétfő délelőtt - közölte az rendőrség az MTI-vel.
2008. december 22. hétfő 09:55 - Hírextra
Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese arról tájékoztatott, hogy a mentő használva a megkülönböztető jelzését haladt át a lámpa zöld jelzésén, amikor a kereszteződésben egy személyautóval ütközött és felborult. A mentőben utazók közül nem sérült meg senki, a személyautó sofőrjének állapotáról egyelőre nincsenek információk - tette hozzá.

Dávid Ferenc, a Szamaritánus Mentőszolgálat munkatársa elmondta: a személyautó a Tétényi úton szabálytalanul előzte meg az álló kocsisort és a piros jelzésen áthaladva ütközött a szabályosan közlekedő mentőautóval.

Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtügyeletese közölte: a kereszteződést részlegesen lezárták a műszaki mentés idejére, ezért a környéken nagy torlódás alakult ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását