2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Késsel tett pontot az ügy végére

Hat hónapra ítélték azt a férfit, aki késsel fenyegette meg egy miskolci közintézet alkalmazottait, mert nem akart dolgozni - értesült a HavariaPress.
2011. március 7. hétfő 21:20 - HírExtra
Egy miskolci férfit a munkaügyi iroda közvetített ki egy helyi közintézetbe február 28-án. A férfi elment, de mivel nem voltak nála a megfelelő iratok, elküldték, hogy pótolja őket.

Amikor a férfi újra visszament, közölte, nem akar ott dolgozni, ezért írják alá a papírjait, hogy nem kívánják alkalmazni. Az ügyintéző visszautasította, mivel ő nincs erre felhatalmazva, erre a férfi egy kést vágott bele az irathalom közepébe, majd megfenyegette az ott dolgozókat a késsel.

Az iroda alkalmazottai meggyőzték a feldühödött munkanélkülit, hogy tegye el a kést. A rendőrség rövid idő alatt elfogták a 47 éves miskolci férfit, aki ellen kényszerítés miatt indítottak eljárást, és a bíróság hat hónap börtönre ítélte, melynek végrehajtását két évre felfüggesztette.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását