2024. május 19. - Ivó, Milán

Sorsolással szabadulna meg ingatlanjaitól

Sorsolással próbál tulajdonost találni általa épített két siklósi társasházi lakásnak Szűcs László vállalkozó, hogy hozzájusson az ingatlanok értékéhez, összesen mintegy hatvanmillió forinthoz.
2008. december 19. péntek 08:03 - Hírextra
Szűcs László az MTI-nek elmondta: az akcióban az vehet részt, aki 25 ezer forintért jelképesen megveszi a lakás egy tégláját, a pénzt pedig ügyvédjénél letétbe helyezi. A sorsolásra közjegyző jelenlétében és akkor kerül sor, ha azon ingatlanonként legalább kétezren vesznek részt, ellenkező esetben a pénzt visszafizetik.

Az építési szakember magyarázata szerint azért választotta a vevőkeresés e különös módját, mert három éve sikertelenül próbálja értékesíteni a vállalkozótársával közös beruházásban készült, egyenként 120 négyzetméteres lakásokat, pedig azok szép környezetben, a belvárosban találhatóak, és jól felszereltek.

Úgy vélte: 25 ezer forint nem nagy összeg, érdemes kockára tenni. Két család nagyon fog örülni, hogy ennyi pénzért jut siklósi belvárosi, kétfürdőszobás "luxusotthonhoz", ő maga és üzlettársa pedig szintén jól jár, tisztes haszonnal jutnak hozzá a beépített anyag és a befektetett munkája értékéhez - mondta.

Az "ingatlantombola" már másnak is eszébe jutott. Az ausztriai Wörthi-tó közelében is hasonló kezdeményezés révén próbálnak értékesíteni egy 1400 négyzetméteres telken fekvő, 412 négyzetméter alapterületű, kétszintes, hathálószobás, kétnappalis, négyfürdőszobás klagenfurti álomvillát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását