2024. május 6. - Ivett, Frida

Nemes bosszú: ismét Afganisztánban köröz Harry herceg

Szó szerint nemes bosszúra készülnek az Afganisztánban a szélsőséges milíciák ellen immár nyolcadik éve kínlódó nemzetközi erők: legújabb, minden eddiginél nagyszabásúbb hadműveletükben Harry herceget, a brit királyi család szeme fényét is bevetik.
2010. február 16. kedd 12:29 - HírExtra
Visszatér Afganisztánba Harry herceg, óriási veszélybe sodorva ezzel saját magát és bajtársait is - írja elsősorben angol hírportálok értesüléseire hivatkozva a Blikk.

A brit trónörökös, Károly herceg és a néhai Diana hercegnő fia nemsokára befejezi kiképzését a Puma típusú helikopterrel, amellyel halált megvető  bátorsággal bevetéseken fog részt venni. Harry nem egész két éve felderítőként már megfordult Afganisztánban, ám kalandja hamar véget ért: abban a pillanatban, hogy a német Bild egy másik lappal karöltve megszellőztette tartózkodási helyét, a brit védelmi minisztérium azon nyomban hazavezényelte.

Akkor a légi csapásokban részt vevő harci gépek pilótáinak munkáját segítette, a mostani megbízatása azonban még ennél is veszélyesebb.Heteken belül a legnagyobb háborús veszteségekkel járó bevetésekről kell a bázisra szállítania a vérző sebesülteket Puma típusú helikopterének fedélzetén.

Ráadásul Harry herceg kifejezett kérése volt, hogy a katonai helikopterek Porsche-jének
számító Pumával az egyik legveszélyesebb harci feladatkörben teljesítsen szolgálatot.

"Imádok a Pumákon repülni, és amióta megtudtam, hogy ezzel térhetek vissza a leghamarabb a hadszíntérre, azonnal döntöttem" – jelentette ki a Daily Express tudósítójának a herceg.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását