2024. április 30. - Katalin, Kitti

Ételt osztanak a sztárok

Ismert közéleti személyiségek, műsorvezetők, jószolgálati nagykövetek is részt vesznek a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet 16. éve megszervezett hagyományos ételosztásán.
2008. december 19. péntek 20:39 - Hírextra
A segélyszervezet december 20-21-22-23-án ad melegételt a rászorulóknak délelőtt 11 órától a XVIII. kerületben, az Országbíró utcai intézménye mögötti téren.

A négynapos program folyamán körülbelül 3600 adag ételt osztanak ki. Az önkéntesek és a segélyszervezet munkatársai mellett szombaton a Kult-Tourist (Corvin Hotel) támogatásával, illetve a cég önkénteseinek közreműködésével kapnak a rászorulók meleg ebédet.

Vasárnap az összefogás jegyében több televíziós csatorna munkatársa - például D. Tóth Kriszta (Magyar Televízió), Szöllősi Györgyi (Duna Televízió), Eszményi Anett (Hír Televízió), Barabás Éva (RTL Klub) - porciózza az adagokat - tudatta a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet.

December 22-én, hétfőn az IMMO Szerviz Kft támogatásával, a Főtaxi önkéntes munkatársainak segítségével osztanak ki mintegy 800 adag étel.

December 23-án, kedden Lévai Anikó és Kovács Kokó István, a segélyszervezet jószolgálati nagykövete a szervezet Országos Adventi Adománygyűjtését támogató ismert közéleti személyiségekkel, Hűvösvölgyi Ildikóval és Keresztes Ildikóval közösen osztják ki az ebédet. Ezen a napon a budapesti brit nagykövetség munkatársai is közreműködnek önkéntesként a karitatív eseményen.

Az étkeztetési programban a segélyszervezet vidéki intézményei is részt vesznek. Az ünnepek alatt így összesen több mint négyezer adag melegételt oszt ki a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását