2024. május 12. - Pongrác

Mókus diózta össze az autót

Teljesen "bediózta" egy autó motorházát egy mókus az Egyesült Államokban: több százat gyűjtött bele. A kocsi tulajdonosa, egy nő, csak akkor szembesült az igen bő terméssel, amikor nem működött az ablaktörlője meg az indexe.
2008. december 14. vasárnap 12:16 - Hírextra
Felnyitotta a motorháztetőt és szinte nem látta a motort a rengeteg diótól. A hölgy szerint a dióraktár feltöltése kora ősszel kezdődhetett, amikor egy mókus bukkant fel kertjében és elorozott egy kerti munkakesztyűt, amelyet a nő végül autója motorházában talált meg.

A kocsit azután hetekig nem használta - mert a másik autójával járt -, mígnem a minap megint beült a diós kocsiba. A motor indításra ijesztő hangokat hallatott, ezután derült ki, hogy mi nem működik még.

A kocsi elvontatása, diótlanítása és javíttatása 50 ezer forintnyi összegbe került. A nő immár nem ad esélyt újabb diókészlet felhalmozására: felváltva használja két autóját.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását