2020. április 2. - Áron

A Viagra életet ment

Egy 24 hetes terhesség után 780 grammal világra jött koraszülött életét a nevezetes kék tablettával sikerült megmenteni egy nagy-britanniai kórházban. A kisbabát öt hónapi kezelés után a múlt héten vitték haza szülei a Newcastle upon Tyne-i szülőotthonból
2007. február 18. vasárnap 09:51 - Hírextra
A kis Lewis Goodfellow-nak nem sok esélyt jósoltak, amikor augusztusban hat hónapi terhesség után megszületett. Kifejletlen tüdeje nem volt képes elegendő oxigént felvenni, s egyik tüdeje már le is állt. Szülei már feladták a reményt, amikor az orvosok úgy döntöttek, nincs vesztenivaló, kísérletet tesznek a potencianövelő Viagrával, amely értágító képességével éri el a kívánt hatást.

Az újszülött szervezetébe infúzióval bejuttatott Sildenafil hatóanyag következtében a kisbaba tüdejének hajszálerei megnyíltak, s beindult az oxigénfelvétel. A kisbaba túljutott az életveszélyen.

Amikor a múlt héten kiadták a kórházból, már közel öt kilót nyomott, s minden tekintetben normálisan fejlődik, közölte az 123.hu.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását